Općina Mala Subotica

Otvoreni pozivi za financiranje javnih potreba općine i potreba u kulturi

Objavljeno: 11.11.2023. 09:37

Zadnja izmjena: 11.11.2023. 09:37

Općina Mala Subotica objavila je dva javna poziva - za financiranje javnih potreba općine i za financiranje javnih potreba u kulturi u 2024. godini, putem kojih udruge mogu ostvariti potpore.

Na javni poziv za financiranje javnih potreba Općine mogu se prijaviti udruge koje su programski usmjerene na rad u području tehničke kulture, socijalne skrbi i zdravstva, odgoja i obrazovanja, turizma, zaštite potrošača, zaštite okoliša i prirode, razvoja i demokratizacije društva, razvoja mjesne samouprave i ostalim područjima društvenih djelatnosti. 

Na javni poziv za financiranje javnih potreba u kulturi mogu se prijaviti udruge koje su programski usmjerene na rad u području kulture.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 132,72 eura, a najveći iznos je 2.654,46 eura. Svaka udruga može prijaviti i ugovoriti najviše 4 projekta, na razdoblje provedbe od 1. siječnja do 31. prosinca 2024., a također udruga može biti partner na još 2 projekta unutar prioritetnih područja poziva, navode iz te Općine.

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa ističe 8. prosinca, izvijestili su iz Općine Mala Subotica.  

Komentari