sivi oblaci i kiša

Kiša pokvarila početak Špancirfesta - organizatori i prognoza ipak optimistični za ostatak dana

Objavljeno: 19.08.2016. 10:56

Zadnja izmjena: 19.08.2016. 11:06

Foto: Sonja Ognjenović

Iznad Varaždina su se opet nadvili sivi oblaci, a sad svemu dodaju još negativniju notu, pošto je danas u 21 sat svečano otvorenje 18. Špancirfesta. Razgovarali smo i s organizatorom, što se može očekivati u slučaju ružnog vremena.

Čitajući vremensku prognozu za ostatak dana, prema Državnom hidrometeorološkom zavodu, danas još uvijek postoji mogućnost za pljuskove i grmljavinska nevremena. SUbota bi trebala biti stabilna, ali zato nam nedjelja, prema DHMz-u nosi kišu.

-  Ova kiša ne bi trebala dugo trajati i sve ide prema planu - izjavio je Damir Levak iz Turističke zajednice Grada Varaždina.

Ako je u pravu, otovorenje bi trebalo proći nesmetano i uz čisto nebo, a čini se da će tako i biti, sudeći prema internetskoj stranici weather.com, gdje stoji da bi vrijeme ostatak dana trebalo biti stabilno i bez oborina.

Podsjetimo, službeni program započeo je u 9 sati, u Parku kreative, odnosno u 10 sati, u Vindilendu. Ulični program započinje u 17 sati, te se svi nadaju da će se do tada vrijeme poboljšati, kako bi i večerašnjih ukupno sedam koncerata moglo biti neometano održano.

Evo još informacija koje će vas zanimati:

>>Saznajte kako će biti reguliran promet u vrijeme Špancirfesta i koja je nova razina sigurnosti

>>Danas počinje - evo što izdvajamo iz programa prvog dana Špancirfesta

Komentari