na velesajmu

Otvorenju Zagrebačkog obrtničkog sajma prisustvovao je i Mario Milak

Objavljeno: 26.04.2017. 19:23

Zadnja izmjena: 26.04.2017. 20:05

Foto: HOK Varaždin

Svečanom otvorenju 2. Zagrebačkog obrtničkog sajma prisustvovao je i Mario Milak, predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije te Boris Kos, predsjednik Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin.

Prema riječima organizatora sajam će trajati tri dana, a zamišljen je kao interaktivna radionica i prezentacija  raznih obrtničkih zanimanja učenicima 7. i  8. razreda osnovnih škola od strane obrtnika i učenika srednjih strukovnih škola.  

Na sajmu se, između ostalog, mogu vidjeti i prezentacije 'Kako se prozvodi struja' tvrtke Geo-energija, modna revija Strukovne škole za modu i dizajn, prezentaciju srednjih frizerskih škola, a sve kako bi se  učenicima približio svijet obrtništva i zanata, ali i da bi se ih potaklo da svoje školovanje nastave u smjeru razvoja obrtništva u Hrvatskoj.

Trećeg dana sajma će se održati i  'Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara HOK-a'  gdje će se ispred Obrtničke komore Varaždinske županije natjecati europska juniorska prvakinja u kategoriji vjenčanih frizura, Edita Martinez.

Komentari