uskoro izgradnja

Ova općina dobiva novo sportsko igralište vrijedno 110 tisuća eura

Objavljeno: 09.06.2023. 18:27

Zadnja izmjena: 09.06.2023. 18:32

U Općini Beretinec, točnije u naselju Beretinec, uskoro će krenuti izgradnja asfaltiranog igrališta za mali nogomet i rukomet. Vrijednost radova je 110 tisuća eura, od čega se 38,7 tisuća eura odnosi na bespovratna sredstva Europske unije.

Ugovor o početku radova potpisali su načelnik Općine Beretinec Nikola Žganec i predstavnica izvoditelja radova, varaždinske tvrtke Kontura, Klaudija Korade, koja je najavila uskoro pokretanje pripremnih zemljanih radova nakon čega slijedi i izgradnja igrališta. Načelnik Žganec, govoreći o budućem igralištu, kazao je kako će svojim dimenzijama odgovarati za odigravanje utakmica malog nogometa i rukometa. 

- Osim što ćemo dobiti novo sportsko igralište, prilikom izgradnje sve će se pripremiti za buduću ugradnju rasvjete. Kada realiziramo i taj projekt, dobit ćemo suvremeno novo igralište koje će se moći koristiti i u večernjim satima. Izgradnja novog igrališta samo je nastavak ulaganja u općini te osiguravanje mladim i sportskim udrugama, odnosno klubovima, bavljenje sportom. Ova investicija dio je ukupnih ulaganja na području općine koja se mjere u milijunima kuna - rekao je načelnik Žganec.

Komentari