dani grada

Ove nedjelje 3. olimpijada mladih planinara u Ivancu, evo detalja

Objavljeno: 06.06.2024. 09:49

Zadnja izmjena: 06.06.2024. 09:50

U nedjelju, 9. lipnja, Planinarski klub Ivanec na livadama na Šumiju podno Ivančice priređuje 3. igre mladih planinara, sjajnu manifestaciju kojom promiče ljubav prema planinama i planinarstvu, a sve u sklopu programa Dani Grada Ivanca.

Kako ističu iz Grada Ivanca, najavljen je dolazak više od 200 djece iz PD Psunj Pakrac, HPD Cesar Grad Klanjec, HPD BILO -  Koprivnica (koji će logorovati na Šumima), HPD Čazma, HPD Tuhobić Rijeka, PD Strahinjčica Krapina te četiriju ekipa PK Ivanec iz osnovnih škola Ivanec, Salinovec, Maruševec i II. OŠ Varaždin.

Okupljena mladež i djeca natjecat će se u više disciplina kao što su planinarska štafeta, orijentacija, potezanje užetom, podizanje šatora i vezivanje planinarskih čvorova, a posebna disciplina bit će i izvođenje planinarskog recitala. Uz nagrade za najbolje, organizatori su pripremili i iznenađenja za sve posjetitelje, roditelje, planinare i izletnike.Na ovo jedinstveno druženje na Šumima, koje će potrajati cijeli dan, pozvani su svi zainteresirani, od 9 sati nadalje. U slučaju kiše, cijeli program seli se u školsku sportsku dvoranu.

Komentari