dođite

Ove nedjelje derbi zadnjeg kola 2. ŽNL između NK Nova Ves i NK Obreš

Objavljeno: 31.05.2024. 10:05

Zadnja izmjena: 31.05.2024. 10:05

Foto: Arhiva

Nakon uzbudljive nogometne sezone koja se privodi kraju, ovaj vikend zadnjim kolom u Novu Ves Petrijanečku u goste dolazi vodeći sastav 2. ŽNL Nk Obreš Sveti Ilija.

Sa osvojenih 56 bodova i drugim mjestom na tablici Nk Nova Ves Ecoagro dočekuje Nk Obreš koji je osigurao status županijskog prvoligaša s osvojenih 64 bodova. Utakmica će se odigrati u nedjelju 02.lipnja s početkom u 17:30 sati na igralištu u Novoj Vesi Petrijanečkoj. U prvom njihovom međusobnom susretu u Svetoj Iliji pobjedu je odnijela domaća momčad Obreša rezultatom 4:0.

- Ova utakmica je jako bitna, očekujemo da će ekipe ponuditi pravu nogometnu poslasticu. Mi smo okrenuti sebi, kako popraviti stvari koje nisu bile dobre u prvoj utakmici s njima. S obzirom na veliki broj utakmica koje su odigrale i jedna i druga ekipa najbitnije je imati energiju i zadržati koncentraciju. Imamo puno povjerenje u svoje igrače, sigurni smo da će oni dati sve od sebe, da ćemo izaći ratnički, spremni za trku i borbu. Čeka nas dobra utakmica i uvjereni smo da će mnogobrojna publika uživati u ovom derbiju – poručuju iz Nk Nove Vesi.

Komentari