TRADICIJA

Ove nedjelje u Tuhovcu neće nedostajati smijeha i zabave - održavaju se 8. selske igre!

Objavljeno: 31.07.2020. 08:05

Zadnja izmjena: 31.07.2020. 08:07

Svi ljubitelji dobre zabave, druženja i sportske atmosfere pozivaju se na osmo izdanje selskih igara u Tuhovcu koje će se ove nedjelje, 2. kolovoza, održati na terenu Nogometnog kluba „Polet” Tuhovec.

Riječ je o sportsko-zabavnom događanju koje je dosad okupljalo ekipe iz Tuhovca, no ove su se godine organizatori odlučili na otvoreni tip igara koji poziva sve željne zabave s područja grada Varaždinskih Toplica, ali i šire.

Već tradicionalno, ekipe će se natjecati u nekoliko zanimljivih disciplina: vožnji živih tački, tuhovečkoj alci, potezanju užeta, skakanju u vreći, piljenju trupaca starom pilom, graničaru te malom nogometu. Svaka od njih boduje se zasebno, a na kraju se svi bodovi zbrajaju i proglašava najuspješnija ekipa uz dodjelu prigodne zahvalnice.

Ovo događanje iz godine u godinu okuplja sve veći broj ekipa koje nestrpljivo očekuju odmjeravanje snaga, no prije svega druženje i zabavu.

- Odaziv je uvijek bio velik. Dosad je koncept bio takav da su se natjecali samo stanovnici Tuhovca, no s obzirom na interes, odlučili smo za otvoreni koncept. Ekipe prosječno okupljaju 15-ak ljudi, očekuju se četiri lokalne i nekoliko iz okolnih naselja. Pozivamo sve ljude željne druženja i natjecanja u neuobičajenim disciplinama da nam se pridruže i provedu ovu nedjelju u smijehu i zabavi – poručio je predsjednik Nogometnog kluba „Polet” Tuhovec Dejan Kubat.

Prijave su moguće i na dan natjecanja, a okupljanje je predviđeno u 13 sati.

Komentari