grad ivanec

Ove subote dođite na 'Noć kazališta' u Kinu Ivanec, ulaz je besplatan

Objavljeno: 24.11.2022. 19:35

Zadnja izmjena: 24.11.2022. 19:35

Kulturno umjetnička udruga Stažnjevec i njezina Glumačka družina Komedijaši i ove se godine uključuju u obilježavanje najveće europske manifestacije posvećene kazalištu - Noć kazališta.

Ivanečka Noć kazališta održat će se u subotu, 26. studenog, u Kinu Ivanec, a za sve posjetitelje na programu su dvije predstave. Prvu predstavu, Štefek soldat, izvest će gostujuća glumačka družina ZAmKa iz Zeline. Početak predstave je u 18:30 sati. Kazališnu večer završit će domaćini i organizatori ove manifestacije, stažnjevečki Komedijaši, a publici će se predstaviti svojom nagrađivanom predstavom  (O)glas savjesti u 20:30 sati.

Podsjetimo, s ovom su predstavom Stažnjevčani pobijedili na 12. smotri kazališnih amatera Varaždinske županije, a dugogodišnji član Komedijaša Miroslav Rohtek za svoju je izvedbu na Državnoj smotri u Vodicama osvojio posebnu nagradu za najbolju glavnu mušku ulogu. 

Ulaznice za obje predstave potrebno je podići na blagajni Kina Ivanec, a ulaz je besplatan. Noć kazališta u organizaciji Kulturno umjetničke udruge Stažnjevec financijski podržava Grad Ivanec.

Komentari