općina petrijanec

Ove subote ekološka akcija čišćenja okoliša na području općine Petrijanec

Objavljeno: 05.05.2023. 12:34

Zadnja izmjena: 05.05.2023. 12:34

Općina Petrijanec i Priroda d.o.o. organiziraju u suradnji s mjesnim odborima, udrugama civilnog društva, sa školom, vrtićem i mještanima općine koji se odluče uključiti u akciju, čišćenje okoliša - prikupljanje glomaznog otpada uz puteve i šumarke te na javnim površinama.

Akcija će se održati u subotu 6. svibnja 2023. g. od 8 do 13 sati pa se pozivaju i svi mještani koji žele sudjelovati da se pridruže ispred svog lokalnog DVD-a od 8 sati. Neposredno prije ove akcije čišćenja održan je koordinacijski sastanak a zbog vremenskih prilika odlučeno je da će se akcija ipak održati u subotu.

- Prikupljanje otpada vršiti će se u kontejner koji je osigurala tvrtka Čistoća d.o.o. te im ovom prigodom na tome zahvaljujemo. Nakon održane Zelene čistke pozivaju se svi sudionici od 13 sati na Nk Orač na okrijepu uz piće i roštilj koji će nam pripremiti članovi lovačkog društva "Šljuka" Petrijanec. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i vidimo se sutra od 8 sati ispred vašeg društvenog doma - navode iz Općine.

Komentari