VARAŽDINSKI TOP

Ove subote iz Varaždinskog topa pucat će paraolimpijka Helena Dretar

Objavljeno: 10.06.2020. 18:15

Zadnja izmjena: 10.06.2020. 18:17

Ove subote, 13. lipnja 2020. godine, u sklopu svečane smjene straže, na Starom gradu točno u podne uzicu Varaždinskog topa povući će naša paraolimpijka u stolnom tenisu - Helena Dretar.

Helena Dretar, hrvatska paraolimpijka, repezentativka u stonom tenisu, višestruka prvakinja Europe (Danska , Švedska,..), srebrna na paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru, treća iz Tokya, svjetsko srebro iz Bratislave, pobjednica mnogih međunarodnih stolnoteniskih turnira za osobe sa invaliditetom.

"Doista bi trebalo puno više vremena i prostora da se po broje svi sportiski uspjesi varaždinke Helene. No, Helena nije samo sportašica! Angažirana je i u radu sa djecom sa posebnim potrebama kroz program “Pravo na sport”, Helena je majka, Helena je ŽENA ZA PET. Uzor i primjer! Kad upoznate Helenu shvatite da imate “posla” sa SUPERHELENOM i trebalo bi nositi barem tri kape - pa da ih redom poskidate.

Zbog svega navedenog Helena bi trebala pucati iz Varaždinsko topa - rafalno! Osobita nam je čast i zadovoljstvo primiti Helenu u društvo odabranih." poručuju iz Varaždinske građanske garde.

Komentari