VARAŽDINSKI TOP

Ove subote iz varaždinskog topa na Starom gradu pucat će nogometna legenda

Objavljeno: 08.07.2020. 18:32

Zadnja izmjena: 08.07.2020. 18:39

Varaždinska građanska garda nastavlja sa tradicionalni glasnim pucnjem, na Starom gradu. Ove subote, 11. srpnja u sklopu svečane smjene straže, točno u podne uzicu Varaždinskog topa povući će proslavljeni nogometni trener Branko Ivanković.

"Osnovni problem u ovom priopćenju je kako pobrojati sve trofeje profesora Branka Ivankovića - što staviti, a što ispustiti. Naš Tanac osvojio je sve što se može osvojiti, nacionalna prvenstva  u tri zemlje , kupove, superkupove, bronzu 1998. na Svjetskom prvenstvu sa repkom Hrvatske, šest puta trener godine,...", piše u objašnjenju ovog izbora iz Varaždinske građanske garde te dodaju:

"Hrvatska, Kina, Iran, Oman,.... uvijek i svugdje rado viđen, cijenjen i poštovan, a prije svega gospodin - u punom smislu te riječi. Zahvaljujući njemu i rezultatima i drugi hrvatski treneri dobili su na cijeni - pa dolaze iz zemlje iz koje je i gospodin Branko! Sve ove godine, posvećene nogometu, a ni jedne mrlje, ružne riječi, a kamoli ekscesa. I to u nogometu!?!? Uzoran čovjek, suprug, otac, prijatelj,....  Površno poznajući ga, imate osjećaj da je sve nabrojeno postigao lakoćom, opušten, miran, razuman, staložen. Da je to postići lako - trener bi bio svako. Iza svega stoji stručnost, predanost, pedantnost i temeljitost. Siguran sam da Branko za svaki problem ima barem tri rješenja. Odavno je mjesto iza Varaždinskog topa rezervirano za gospodina Branka. Ove subote - poklopile su se kazaljke. Posebna nam je čast i zadovoljstvo napuniti top, a uzicu topa predati u ruke takvom čovjeku." dodaju iz Varaždinske građanske garde.

Komentari