Ove subote s početkom u 14,00 sati održat će se 6. međuopćinsko natjecanje vatrogasaca i vatrogasne mladeži Vatrogasnih zajednica Općina Cestica, Petrijanec, Vinica i Maruševec.

Organizator natjecanja je VZO Petrijanec a domaćin DVD Družbinec. Najavljeno je četrdesetak ekipa odnosno oko četiristo natjecatelja u šest kategorija. Nakon otvaranja nastupaju djeca u kategoriji od 6-12 godina dok će vatrogasna mladež i seniorske ekipe početi s natjecanjem u 16,00 sati. Proglašenje za djecu i mladež predviđeno je oko 17,00 sati a završetak cjelokupnog natjecanja u 20,00 sati. Za sve natjecatelje i posjetitelje osiguran je bogat izbor jela i pića dok će se za zabavni dio programa pobrinuti glazbeni sastav Faringaši.

Pozivamo sve zainteresirane da dođu podržati svoja vatrogasna društva te da ostanu na druženju s vatrogascima i nakon završetka službenog dijela programa.

Ovakva zajednička organizacija natjecanja rezultat je iznimne suradnje između spomenutih Vatrogasnih zajednica s ciljem popularizacije vatrogastva prije svega među mladima, smanjenja troškova, veće atraktivnosti te razvijanja suradnje i prijateljstva između članova susjednih vatrogasnih društava.

Komentari

29.08.2019. 15:12h Zadnja izmjena: 29.08.2019. 15:14