prostor stara škola

Ove subote u novomarofskom Centru očekuje vas alternativni sadržaj uz bendove Hakuna Matata i Cusravci

Objavljeno: 05.09.2018. 14:37

Zadnja izmjena: 05.09.2018. 14:46

Na inicijativu lokalnih udruga mladih krenulo se s organizacijom aktivnosti u novomarofskom Centru za društvene aktivnosti i nezavisnu kulturu u gradskom prostoru Stara Škola. Želja je da se građanima Novog Marofa ponudi alternativni sadržaj koji daje priliku mladim umjetnicima u manje popularnim žanrovima

U klubu Stara Škola – Novi Marof izdvaja se koncert zagrebačkog rock benda Hakuna Matata i varaždinskog jazz benda Cusravci koji će se održati ove subote 8. rujna 2018. s početkom u 21 sat. Vrata Stare Škole otvaraju se u 20 sati.

Hakuna Matata

Zagrebački rock bend Hakuna Matata nakon mnogih preslagivanja i "turbulencija" u prošlosti danas djeluje u tročlanom sastavu. Predvođeni Krešimirom Mišakom, voditeljem kultne emisije "Na rubu znanosti", basistom Dankom Stefanovićem – Špicom te bubnjarom Goranom Markićem. Iza dečki je puno svirki, različitih bendova, drugačijih muzičkih izričaja.

Cusravci

Cusravci su se okupili početkom 2017. godine u četveročlanom izdanju i svirali su obrade ex-yu bendova, ponajviše Ekatarine Velike. Zbog drugačijih vizija i ciljeva početkom 2018. nastavili su u tročlanom izdanj, te počeli aktivno svirati kao isključivo autorski bend. Sviraju “čušpajz” vrstu glazbe, koja se sastoji od psihodelije, jazza i ambijentalne glazbe.

Komentari