na Starom gradu

Ove subote Varaždin će dobiti novog topnika varaždinskih purgara

Objavljeno: 16.08.2019. 08:47

Zadnja izmjena: 16.08.2019. 08:49

Foto: arhiva

Varaždinska građanska garda najavila je novi glasni pucanj na Starom gradu, ove subote 17. kolovoza, u podne uzicu će potegnuti ravnatelj Studentskog centra Nenad Milijaš.

Varaždinska građanska garda je navela dosta razloga zašto će Nenad Milijaš, magistar informatike, potegnuti uzicu topa, a jedan od njih je i prošlogodišnja nagrada Grada Varaždina, te zbog upornog i predanog rada u kojem ga smatraju najzaslužnijim što studenti danas u Varaždinu imaju vrhunske uvjete za boravak i smještaj, učenje i rekreaciju, sport i zabavu u novom Studentskom domu. Za kraj su i naveli kako je nedavnim doprinosom u organizaciji atletskog prvenstva Europe gdje su u Studentskom centru spavale sve reprezentacije, samo potvrdio da teške poslove rješava odmah.

- Varaždinska građanska garda želi se ovim glasnim pucnjem zahvaliti gospodinu Nenadu i odati mu zasluženo priznanje. Rezultate njegovog rada uživati će mnoge generacije studenata, a koliko ga mi znamo - on još nije rekao svoje - stoji u najavi Varaždinske građanske garde.

Komentari