VARAŽDINSKI TOP

Ove subote varaždinski top pucat će u čast svih školaraca, a posebno prvašića

Objavljeno: 03.09.2020. 18:00

Zadnja izmjena: 03.09.2020. 18:02

Varaždinska građanska garda će ove subote izvesti predposljednji glasni pucanj, na Starom gradu. Ove subote, 5. rujna uzicu varaždinskog topa povući će roditelji Malih purgara.

Varaždinska građanska garda ovim činom želi poželjeti puno uspjeha u novoj školskoj godini svim školarcima i njihovim roditeljima, a posebno prvoškolcima.

"U ova teška vremena uzrokovana pandemijom Covida-19 školarcima je posebno teško. Osim redovnih školskih obaveza, pa i onih obiteljskih, zbog svih ovih preporuka i ograničenja imamo osjećaj da im je djetinstvo i odrastanje pomalo zakinuto. Sloboda u učenju, druženju i igri trebala bi biti osnova i načelo od kojeg ne treba odstupati. Ovo “novo vrijeme” posebno pogađa njih, najosjetljivije. Vjrujemo da će naše “klinceze i klinci”, uz pomoč nastavnika i roditelja uspjeti naći modele za sretno djetinstvo i uspješno školovanje.

Malim, i naravno onim nešto većim, Varaždincima želimo puno uspjeha, dobrih ocjena, sreće i veselja. Mislimo i na naše Male purgare, Hanu i Frana, koji kreću u prvi razred. Sretno vam, mali-veliki ljudi." poručuju iz Varaždinske građanske garde.

 

Komentari