policija poziva

Ove subote veliki moto susret policije i motoudruga iz Varaždinske županije, evo detalja

Objavljeno: 13.04.2023. 10:03

Zadnja izmjena: 13.04.2023. 10:03

Foto: Ilustracija (Arhiva)

U subotu 15. travnja s početkom u 10 sati na prostoru poligona Autoškole Crnković u Varaždinu, u organizaciji između PU varaždinske, Autoservisnog centra Varaždin i Autoškole Crnković, održat će se zajednički susret policijskih službenika motociklista i članova motoudruga s područja varaždinske županije.

Nakon okupljanja održat će se sastanak predstavnika moto klubova i policije na kojem će se prezentirati stanje sigurnosti u cestovnom prometu s posebnim osvrtom na stradavanje motorista u protekloj godini. Potom će se izvršiti testiranje poznavanja prometnih propisa i natjecanje u vožnji spretnosti predstavnika policije i moto klubova.

Također će kapelan PU varaždinske obaviti blagoslov motora. Najbolji pojedinci na testiranju poznavanja prometnih propisa i u vožnji spretnosti biti će nagrađeni prigodnim nagradama i diplomama.

- Pozivamo sve zainteresirane da mogu prisustvovati navedenom okupljanju. Na poligonu će biti omogućeno obavljanje tehničke ispravnosti motocikla - navode iz Policijske uprave varaždinske.

Komentari