POLICIJA POZIVA

Ove subote veliki moto susret policije i motoudruga iz Varaždinske županije, evo detalja

Objavljeno: 18.04.2024. 17:36

Zadnja izmjena: 18.04.2024. 18:03

Foto: Ilustracija/Arhiva

U subotu, 20. travnja, s početkom u 10.00 sati na prostoru poligona Autoškole Crnković u Varaždinu, u organizaciji između PU varaždinske, Autoservisnog centra Varaždin i Autoškole Crnković, održati će se zajednički susret policijskih službenika motociklista i članova motoudruga s područja Varaždinske županije.

Nakon okupljanja održat će se sastanak predstavnika moto klubova i policije na kojem će se prezentirati stanje sigurnosti u cestovnom prometu s posebnim osvrtom na stradavanje motorista u protekloj godini te predavanje stručnog suradnika CVH u vezi nadogradnje ispušnih sustava na motociklima. Potom će se izvršiti testiranje poznavanja prometnih propisa i natjecanje u vožnji spretnosti predstavnika policije i moto klubova.

Također, kapelan PU varaždinske obavit će blagoslov motora. Najbolji pojedinci na testiranju poznavanja prometnih propisa i u vožnji spretnosti biti će nagrađeni prigodnim nagradama i diplomama. Na poligonu će biti omogućen pregled motocikala i stručni savjet u vezi preinaka na motociklu te provjera negativnih prekršajnih bodova.

Komentari