općina maruševec

Ovog vikenda ne propustite Advent u Općini Maruševec

Objavljeno: 16.12.2022. 18:42

Zadnja izmjena: 16.12.2022. 18:42

U sklopu projekta Adventa koji se provodi na područjima koje pokriva TZP Sjever Zagorja, u Maruševcu i Jurketincu ovog se vikenda organiziraju prigodni adventski programi.

Danas Kuburaška udruga Maruševec organizira tradicionalno kićenje bora kod crkve svetog Jurja u Maruševcu, u kojemu će sudjelovati mališani iz Dječjih vrtića Maja Pčelica i Čarolija. Događaj će upriličiti i Moto mrazovi koji će zasigurno razveseliti mališane svojim dolaskom, ali i poklonima koje su za njih pripremili. Lovačka udruga Fazan pobrinut će se da ne nedostaje toplih čajeva, a Kuburaši klipića.

Nakon ukrašavanja bora, druženje se nastavlja na Adventu u Jurketincu u organizaciji Udruge žena Jurketinec. Trodnevna manifestacija započela je danas na prostoru kod Društvenog doma Jurketinec, uz bogati program s Djedom Mrazom, priredbom osnovnoškolaca, koncertima KUD-a Klaruš, Danijele Kundije, Slavka Vinceka, Ivone Mrazović i Emanuela Vuka, benda Tonus te gastronomsku ponudu kuhanog vina, punčem, toplim čajevima, fritulicama, langošima te vatrometom i mnogim drugim iznenađenjima koje su pripremile Udruga žena Jurketinec i OPG-ovi.

Osim tradicionalnog predbožićnog druženja, u subotu 17. prosinca od 16 sati u prostorijama Društvenog doma Jurketinec bit će organizirano praćenje nastupa hrvatske nogometne reprezentacije u borbi s reprezentacijom Maroka za 3. mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru.

Komentari