općina petrijanec

Ovog vikenda ne propustite Advent u Zelendvoru, evo što vas očekuje

Objavljeno: 13.12.2022. 09:19

Zadnja izmjena: 13.12.2022. 09:20

I ove godine u Zelendvoru održat će se već sada drugi po redu Advent, a druženje i program održat će se 17. i 18. prosinca 2022. godine.

Načelnik Željko Posavec je najavio novosti na ovogodišnjem Adventu pa će tako Djed Mraz na kočiji punoj bombona razveseliti mališane. U subotu program počinje s najmlađima pa će nakon dolaska Djeda Mraza biti organizirano kićenje božićnog drvca a nakon toga će dramska družina KUD-a Petrijanec "Ka te briga MI" upriličiti prikaz živih jaslica. Nakon njihovog nastupa, očekuje vas Vlatko Štampar sa svojom Stand Up komedijom te nastup tamburaškog sastava Taliri koji će nas zabavljati kroz večer.

U nedjelju se očekuje nastup Dječjeg vrtića Bambi i dolazak Moto mrazova MK Sjeverozapad sa slatkišima. Nakon njih nastupat će dramska skupina Osnovne škole Petrijanec. Nastavak je nadalje u glazbenom tonu pa će se na pozornici pridružiti Vinički tamburaši, Pjevački zbog udruge umirovljenika Općine Petrijanec i KUD Voća. Zabavu će nakon njih nastaviti glazbeni sastav Lajk.

- Očekuje vas bogata ponuda božićnih delicija: fritule, kuhano vino, vrući čaj, palačinke, hot dog, kuhane kobasice, lepinje i sajam OPG-ova i obrtnika dok će lovci lovačkog društva "Šljuka" Petrijanec besplatno dijeliti gulaš na naši ribiči iz udruge SRU Općine Petrijanec dijeliti će besplatno papaline - najavio je načelnik Posavec.

Komentari