glazbeni seminari

Ovog vikenda u općini Ljubešćica održat će se besplatni seminar za djecu i mlade Pjevačkog studija Mozartine

Objavljeno: 11.10.2018. 09:43

Zadnja izmjena: 11.10.2018. 09:47

U Općini Ljubešćica 13. i 14. listopada u OŠ Ljubešćica održati će se besplatni seminar za djecu i mlade Pjevačkog studija Mozartine. Na seminar su dobrodošla djeca i mladi s područja općine Ljubešćica.

Prijave su u tijeku i možete ih slati na [email protected]. Ovaj besplatni seminar će održati stručni voditelji iz Udruge Dječji zbor Mozartine iz Zagreba, koji su ujedno i dio renomiranog Pjevačkog studija aktivnog već gotovo 20 godina na području grada Zagreba.

Glavni organizator je Glazbeni centar Papandopuline u suradnji s Općinom Ljubešćica i OŠ Ljubešćica. Ovim glazbenim seminarima želi se pridonijeti edukaciji talentirane djece i mladih iz općina i gradova u kojima imaju manje mogućnosti za razvoj svojih talenata, nego recimo u Zagrebu.

Djecu se usmjerava na koji način koristiti glas, postavljati ton, daju im se smjernice za kako postati boljim pjevačem, rad na dijafragmi, tehnici pjevanja, do sve sitnijih glazbenih tajni i detalja. 

Prvi dan seminara održat će se 13. listopada između 10-13 sati i 15-17 sati, dok će se drugi dan seminara održati 14. listopada od 10-13 sati.

Komentari