Palatin kup - Vidovec 2011. - branitelji naslova na mukama

Objavljeno: 25.01.2011. 09:29

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Okončan je i treći vikend 6. Dvoranskog prvenstva u malom nogometu, ujedno i posljednji tijekom kojeg se igralo za bodove. Pioniri i juniori su već ove nedjelje krenuli s eliminacijskim fazama, seniori i veterani na krivi korak neće imati pravo od dolazećeg vikenda. Upozorenje je to svima, a posebno braniteljima naslova od kojih se uvijek očekuje više.

U najatraktivnijoj, seniorskoj konkurenciji, tijekom prvoga kruga se i nisu iskazali; prošlogodišnji pobjednik Mladost iz Klenovnika zauzeo je posljednje mjesto u svojoj (C) skupini prvoga kruga, tek su tri ekipe od njih 20 ukupno u ovoj kategoriji skromnijeg učinka od Mladosti.

Unatoč tome što je u programu proteklog vikenda bio značajniji broj uobičajeno tvrđih, seniorskih utakmica, efikasnost se nije bitno smanjila. I dalje se postiže više od četiri pogotka po utakmici, konkretno je na dosad njih 94 postignuto točno 409 pogodaka. U prosjeku, 4,35 po utakmici.

Palatin kup – Vidovec 2011. nastavlja se u subotu, 29. siječnja, a točan raspored i rezultate pratite na službenim internetskim stranicama Prvenstva www.dvoransko-prvenstvo.com.

Komentari