Pan kup Novi Marof 2011: Green Moon i Auto Lončar u finalu

Objavljeno: 23.01.2011. 12:57

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Vrlo uzbudljivo bilo je u subotu navečer u Novom Marofu. Četiri vrhunske ekipe ostale su u završnici, a prvi su svoj dvoboj započeli Team projekt i Automobil Lončar. Mnogi su rekli da je to finale prije finala, u kojem su se s jedne strane našli novomarofski hakleri (Škerbić, Martan i društvo), pojačani za Hertla, Kovačeca, Jukića, a s druge varaždinsko-međimurski igrači, okupljeni u ekipi Automobil Lončar.

Mnogi su rekli da je to zapravo "finale prije finala". Lončari se ističu odličnom obranom, a niti protiv "papirnatih" favorita iz Team projekta, nisu primili pogodak, već četvrtu utakmicu zaredom. Automobil Lončar je u vodstvo doveo Nikola Šivak, a rezultatom 1:0 se i otišlo na odmor. U nastavku Toth podiže prednost, a Team projekt u igru uvodi i vratara, što "lončari" koriste te Šivak i Toth, svaki s još jednim pogotkom donose uvjerljivu pobjedu.

Između dva polufinala gledatelji su uživali u reviji novomarofskih i zagrebačkih nogometaša, bivših Dinamovih igrača, koje je okupio Silvio Marić. Pokazali su Mara i društvo da još uvijek znaju, a dobro su im se suprostavili i Novomarofčani.

A u drugom polufinalu prava drama. Igrači MNK Zabok vodili su 2:1, do predkraj utakmice, kada se Pizzeria Green Moon vraća, pogotkom u posljednjim trenucima susreta za 2:2. Na kraju je sve otišlo do penala, iz kojih su precizniji bili igrači Pizzerije Green Moon te ispratili MNK Zabok u borbu za treće mjesto.

Iduće subote na rasporedu je finale, u kojem će igrati Pizzeria Green Moon i Automobil Lončar, dok će se za treće mjesto boriti MNK Zabok i Team projekt.



Komentari