Pan kup Novi Marof 2011: Kreće završnica

Objavljeno: 21.01.2011. 11:29

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Središte malog nogometa u Varaždinskoj županiji bit će ovog i idućeg vikenda u Novom Marofu, gdje se u subotu igraju utakmice polufinala na Pan kupu Novi Marof 2011.

Među četiri najbolje ekipe našli su se Team projekt, predvođen domaćim dečkima, Šekrstom, Martanom, Škerbićem, pojačan za Hertla, Kovačeca i Jukića, protiv varaždinske ekipe Automobil Lončar, čija je prednost da su dugo na okupu i da su dobro uigrani.

Kostur ekipe čine i dalje Tot, Žganec, plus je tu bivši Varteksovac Hrvoje Sklepić, koji se odlično snašao na parketu, a dobri su i Belović, Jagec. No, glavni cilj bit će im ipak u obrani limitirati «kretivce» iz momčadi Team Projekt. A da to znaju učiniti, Lončari već i potvrdili dosad na turniru, jer su primili najmanje golova, u posljednje tri utakmice njihova mreža je netaknuta.

U drugom polufinalu snage će odmjeriti Pizzeria Green Moon i MNK Zabok. Radi se o dvije ekipe koje su ipak svojevrsno iznenađenje turnira, no ne i za one koji su bili na turniru. Ipak se radi o ekipama koje su izbacile «papirnate» favorite Fotex Palatin i Marof, a njihova snaga je također u uigranosti, jer se radi o dečkima koji uglavnom zajedno igraju i veliki nogomet, što je velika prednost.

Prvo ime Pizzerije Green Moon je Kristijan Ribić, koji se bori i za naslov prvog strijelca turnira. Zasad i dalje vodi Ivan Vuković iz CB Gavran, sa 10 pogodaka. Ribića ima dva manje, ali i dvije utakmice manje. Pripremljene su i revijalne utakmice, prvo će otvoriti dan novomarofski mlađi kadeti (U13 vs U14), a posebna atraktcija bit će utakmica nogometašica Marofa protiv najboljih nogometašica iz Varaždinskih Toplica.

Između dva polufinala, na rasporedu je nogometno najatraktivnija utakmica, gdje će se Veterani Novog Marofa ogledati sa Dinamovim veteranima, okupljenim pod nazivom Green Cup stars. Milak, Mamić, Vajda, Merkaš i ostali okušat će se protiv Marića, Vlaovića, Rukavine, Ferenčine, Panadića i društva.

Finale će se igrati idući tjedan, 29. siječnja, kada će se znati kako će se raspodijeliti bogati nagradni fond.


Raspored polufinalnog dana (subota, 22.01.):

16:00 Novi Marof (U14) – Novi Marof (U13)

16:30 ŽNK Novi Marof – ŽNK Varaždinske Toplice

17:00 Team projekt – Automobil lončar (1. polufinale)

18:00 Novi Marof - Green Cup Stars

19:00 Pizzeria Green Moon – MNK Zabok (2. polufinale)

Komentari