Pan kup Novi Marof 2011: Poznati sudionici završnice

Objavljeno: 17.01.2011. 11:54

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Nakon ovog vikenda, na Pan kupu u Novom Marofu ostale su četiri ekipe, koje će podijeliti ovogodišnji fond nagrada od 50 tisuća kuna. U polufinalnim susretima su subotu 22. siječnja igrat će tako Team Projekt – Automobil Lončar i Pizzeria Green Moon – MNK Zabok.

Već u subotu vidjeli smo «sumrak favorita», jer su ispale obje ekipe Fotex Palatina, kao i ekipa Marofa, s novomarofskih haklerima, koja je na šesterce izgubila utakmicu od Pizzerie Green Moon.

Prva drama odigravala se u prvoj četvrtfinalnoj utakmici u  kojoj su igrači Team projekta poveli s 2:0 da  bi u samoj završnici doveli  pobjedu u pitanje i ušli u krajnje neizvjesnu sudbinu izvođenja šesteraca. U prilog toj konstataciji govori i činjenica da  su igrači raspucavali čak sedam puta, a obrana Alena Jukića odvela je Team projekt među četiri najbolje ekipe.

Teška borba vodila se između igrača Cometa i Automobila  Lončar, a Hrvoje Sklepić tek je u  26.minuti matirao Matiju Turkovića da bi potom nakon otvaranja Cometa priču završio pogotkom Josip Gavranović. U ekipi Cometa osjetilo se neigranje Tomislava Turkovića koji je ozlijeđen u osmini finala u utakmici protiv MNK Črešnjeva.

Najugodnije iznenađenje turnira jest svakako ekipa Pizzerie Green Moon koji su  borbenošću i velikim htijenjem predvođeni Matijom Janovićem i Kristijanom Ribićem  tek u završnici utakmice  slomili vodstvo i jak otpor Remexa.

Teška i  neizvjesna  utakmica bila je i između dviju zagorskih ekipa između CB Stara pošta iz Zlatara i MNK Zaboka gdje je  tek u samoj završnici pogotkom Tomislava Sente MNK Zabok izborio završnicu turnira.

U subotu, 22.siječnja na rasporedu su dvije polufinalne  utakmice  i revijalna utakmica između veterana NK Dinama iz Zagreba i veterana NK Novi Marof, te ženskih ekipa Novoga Marofa i Varaždinskih Toplica  kao i pionira Novoga Marofa i Varaždina.

Za Zagrepčane će između ostalih nastupati Silvio Marić, Goran Vlaović, Branko Strupar, Tomislav Rukavina, Roy Ferenčina, Andrej Panadić, Leo Bisaku, i Dejan Adamić. Dosta razloga da svi ljubitelji maloga nogometa dođu u školsku sportsku dvoranu u Novom Marofu.

Rezultati (osmina finala): Team projekt - Auto kuća Florijanić 2:0, CB Bull&Vulkanizacija Keko - CB Gavran 0:0 (3:1), MG Obad&Raypath - Automobil Lončar 0:2, MNK Črešnjevo-Comet 1:4, Marof - Pizzeria Green Moon 2:2 (1:3), Remex - ŠRD Grana 3:0, Fotex Palatin II- CB Stara pošta 0:1, MNK Zabok - Fotex Palatin I 3:2.

Rezultati (četvrtfinale): Team projekt – CB Bull&Vulk.Keko 2:2 (7:6), Automobil Lončar-Comet 2:0, Pizzeria Green Moon - Remex 3:1,CB Stara pošta – MNK Zabok 0:1.



Komentari