Parkovi još bez direktora, Bogović i Vegar najbliži fotelji?

Objavljeno: 02.02.2011. 12:32

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Nadzorni odbor Parkova na prijepodnevnoj sjednici nije donio odluku tko će biti novi direktor tvrtke, a neslužbeno doznajemo da su u najužem krugu tri kandidata.

Na danas održanoj sjednici Nadzornog odbora Parkova nije izabran novi direktor tvrtke. Predsjednica NO Darinka Hajduk-Vučić rekla nam je da će o toj temi razgovarati i na sjednici koja će se održati sutra, no nije mogla potvrditi da će direktor sutra i biti izabran.

Nije nam željela potvrditi ni tko su kandidati istaknuvši da je NO donio odluku da se te informacije ne objave kako ne bi došlo do politiziranja.

Ipak, neslužbeno doznajemo da su se na javni natječaj za nasljednika Miljenka Ptičeka javila tri kandidata - Marin Bašić, Tomislav Bogović i Slavko Vegar.

Prema neslužbenim i neprovjerenim informacijama najbolje kotira sadašnji direktor financija Varkoma Slavko Vegar kojeg navodno najviše favoriziraju u gradskim uredima. Sami zaposlenici "Parkova" najradije bi pak, neslužbeno, izabrali sadašnjeg predsjednika Vatrogasne zajednice Grada Varaždina Tomislava Bogovića ili donedavnog rukovoditelja Radne jedinice Rasadnik u "Parkovima" Marina Bašića.


Komentari