Parkovi raspisali natječaj za novog direktora

Objavljeno: 10.01.2011. 12:36

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Varaždinska tvrtka "Parkovi" u potrazi je za novim direktorom.

Nakon što je bivši direktor Miljenko Ptiček priveden zbog sumnje da je počinio više od 80 kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti i krivotvorenja službenih isprava, Nadzorni odbor ga je smijenio i na njegovo mjesto postavio vršiteljicu dužnosti Romanu Brkić Knežević.

Iako je Ptiček prvotno samo smijenjen s dužnosti ali je ostao zaposlenik "Parkova", Nadzorni odbor mu je nakon nekoliko dana ipak uručio otkaz.

Na sjednici prošlu srijedu Nadzorni odbor raspisao je javni natječaj za izbor i imenovanje novog direktora.

Prema natječaju, molbe mogu predati osobe koje imaju visoku stručnu spremu i najmanje tri godine radnog iskustva, a uz molbu moraju predati i program vođenja i razvoja "Parkova" za mandatno razdoblje od pet godina.

Uz pisanu molbu i životopis svi kandidati moraju predati i original ili ovjereni preslik isprave kojom se dokazuje stupanj i vrsta stručne spreme, original ili ovjereni preslik domovnice, potvrdu da se protiv njega ili nje ne vodi istražni ili kazneni postupak, program vođenja i razvoja "Parkova" za mandatno razdoblje od 5 godina te dokaz o poduzetničkoj sposobnosti.

Natječaj je objavljen u današnjem broju Večernjeg lista, a rok za podnošenje prijava je 15 dana. Pisane molbe s naznakom "natječaj za upravu-direktora" moraju se dostaviti na adresu "Parkova", Hallerova aleja 8, 42 000 Varaždin.


Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX



Komentari