dobrodošle donacije

"ČINIM DOBRO SVAKI DAN" PBZ Grupa donirala gotovo 350 tisuća kuna Odgojnom domu Ivanec

Objavljeno: 19.10.2019. 17:57

Zadnja izmjena: 19.10.2019. 18:02

Predstavnici PBZ Grupe su u srijedu Odgojnom domu Ivanec uručili donaciju u iznosu od 349 tisuća kuna, čime je omogućeno opremanje senzorne i informatičke sobe te uređenje teretane i nogometnog igrališta za četrdesetak korisnika Odgojnog doma Ivanec.

Ovo je četrdeseta donacija koju je PBZ Grupa realizirala u okviru svog dugogodišnjeg projekta "Činim dobro svaki dan" koji je namijenjen pomaganju djece i mladih.

- Raduje me da smo, zahvaljujući našem projektu "Činim dobro svaki dan", pomogli i Odgojnom domu Ivanec. Nadam se da će novoopremljene učionice i nogometno igralište omogućiti kvalitetniju nastavu i izvannastavne aktivnosti korisnika doma. – istaknuo je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

- Zahvaljujući donaciji PBZ Grupe, opremili smo školske učionice novom informatičkom opremom i tako učenicima osigurali kvalitetniju i suvremeniju nastavu u skladu s obrazovnom reformom „Škola za život“. Teretanu smo opremili suvremenim spravama, a igralište asfaltirali, što je omogućilo našim korisnicima kvalitetnije provođenje slobodnog vremena. Opremili smo i sobu za relaksaciju - prostor koji smiruje i kod korisnika stvara osjećaj sigurnosti, ali se jednako tako koristi i u svrhu poticanja učenja i socijalne interakcije te smanjivanja nepoželjnih ponašanja, što dovodi do konačnog cilja, a to je poboljšanje kvalitete života korisnika -  istaknuo je Elvis Gotal, ravnatelj Odgojnog doma Ivanec.

Komentari