dugogodišnja pedijatrica

Pedijatrica Štefanija Prepolec iz Ludbrega odlazi u mirovinu, evo privremenog rješenja

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 30.04.2019. 10:49

Zadnja izmjena: 30.04.2019. 10:54

Ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić prošlog tjedna susreo se s dugogodišnjom pedijatricom u ludbreškom Domu zdravlja, dr. Štefanijom Iveković-Prepolec kako bi joj zahvalio na strpljivom radu u sklopu kojeg je dugi niz godina nesebično djelovala jer pedijatrica započinje svoje umirovljeničke dane.

Gradonačelnik je tim povodom rekao kako je u razgovoru s Domom zdravlja saznao kako će u Ludbreg dolaziti 4 liječnika, pedijatra iz čakovečke bolnice. Uz dolaske liječnika iz čakovečke bolnice, pedijatrica u Varaždinskim Toplicama također će primati pacijente iz Ludbrega. Ovakva situacija će potrajati sve do dolaska specijalista.

-Svjesni smo da je ovo djelatnost koja je važna svakom roditelju te ćemo se stoga ispred Varaždinske županije založiti da najmlađi Ludbrežani, ali i mještani susjednih općina imaju najbolju moguću skrb. Vjerujem kako će pedijatri iz čakovečke bolnice svojim iskustvom biti kvalitetna zamjena do dolaska specijalista kojih je nažalost na tržištu rada premalo – rekla je Natalija Martinčević, posebna savjetnica varaždinskog župana.

Komentari