FIGHT CLUB KOVAČIĆ

Pet medalja u Weizu priprema za veliku borilačku priredbu u Cestici

Objavljeno: 09.12.2019. 09:58

Zadnja izmjena: 09.12.2019. 10:00

Fight Club Kovačić nastupio je na međunarodnom turniru Weiz open u Austriji, a njegov član Željko "Gorilla" Kranjc osvojio je naslov prvaka. 

Članovi FC Kovačić ukupno su osvojili tri zlatne i dvije srebrne medalje. Zlato su osvojili Lovro Cepanec koji je u finalu pobjedio Tim Oblaka iz Slovenije, Emanuel Šprem koji je pobjedio Ukrainca, Slovenca i u finalu prvaka Austrije, te Željko Kranjc koji je sa dvije uvjerljive pobjede osvojio turnir.

Srebrne  medalje osvojili su Luka Valjin koji nakon pobjede nad borcem iz Njemačke u finalu  za samo jedan bod gubi i na kraju osvaja srebrnu  medalju, te Jura Golub koji u odličnom meču pobjeđuje borca iz Austrije ali se tijekom meča ozlijedio te predaje finalni meč. 

Ovo natjecanje bilo je pripremno za broilačku pripredbu u Cestici koju Fight Club Kovačić  organizira i na kojoj će nastupiti najbolji borci kluba dok će u meču većeri nastupiti Željko "Gorilla" Kranjc, a protivnik će mu biti višestruki prvak Mađarske, treći sa Svjetskog prvenstva i osvajač Svjetskog kupa Szertedirisz  Erlos.

Komentari