Petra Petek četvrta na Top 8 turniru

Objavljeno: 23.12.2011. 09:49

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Miroslav Ivanek

Prvi varaždinski reket, Petra Petak osvojila je četvrto mjesto na turniru najboljih osam stonotenisačica Hrvatske. Riječ je Top 8, turniru održanom u četvrtak u zagrebačkom Domu sportova...

Petekova je turnir otvorila odlično, pobjedom protiv Bilobrk da bi u drugom kolu bolja od nje bila njezina kolegica iz juniorske reprezentacije, Jeger koja ju se nadigrala u svim segmentima igre.

U trećem kolu varaždinska stolnotenisačica 3-1 u setovima izgubila je od Tomić, a u četvrtom kolu Petekova je 3-0 u setovima pomela mladu Markati.

U petom kolu Petru je nadigrala osvajačica turnira Top 8, iskusna Vugrinec 3-1 u setovima.

Šesto i sedmo kolo Petek je igrala protiv svojih kolegica iz juniorske reprezentacije, a oba meča završila su rezultatom 3-2 u setovima.

U šestom kolu pala je Tubikanec, dok je u posljednjem kolu Rakovac bila bolja od varaždinske stolnotenisačice.

Petra Petek s tri pobjede i četiri poraza osvojila je četvrto mjesto, a svojim nastupom na turniru prvi varaždinski reket je zadovoljan.

- Pošto sam igrala na svježinu, prezadovoljna sam osvajanjem četvrtog mjesta. Praktiči dva tjedna nisam trenirala zbog obveza u školi pa je drvena medalja odličan rezultat- istaknula je Petra Petek.

Komentari