GRAD IVANEC

PK Ivanec: Čišćenje Žganog vina ove nedjelje – pridružite se!

Objavljeno: 10.04.2021. 18:18

Zadnja izmjena: 10.04.2021. 18:22

Kao što su nedavno i najavili prilikom obilježavanja Svjetskog dana voda na gradskoj špici, članovi Planinarskog kluba Ivanec ove nedjelje, 11. travnja, organiziraju akciju uklanjanja otpada koji su oko Žganog vina i uz cestu prema vrhu Ivančice odbacili pojedini izletnici.

Planinari pozivaju da im se u akciji pridruže i svi ostali zainteresirani članovi udruga te ekološki svjesni građani, kako bi svojim primjerom pokazali kako se čuva okoliš i upozorili pojedince da se, na žalost, ovakve akcije moraju organizirati upravo zbog njihova neodgovornog ponašanja.

Okupljanje svih sudionika akcije je u 9 sati na Žganom vinu, a nakon toga kreće se na teren. Ponesite sa sobom rukavice. Svu ostalu potrebnu logistiku osiguravaju Grad Ivanec, Ivkom d.d. (koji će osigurati vreće i odvoz smeća) te Planinarski klub Ivanec. Akcija će se provoditi u skladu s preporukama HZJZ. Sve dodatne informacije dostupne su kod tajnika Stjepana Kuštelege, 091/7634655 te kod voditelja eko sekcije PK Ivanec Stjepana Strugara, 091/5457258.

„Nadamo se Vašem odazivu, a naša djeca i priroda oko nas bit će nam zahvalni. Zaštitimo prirodu, zaštitimo Ivančicu!“ – poručuju članovi PK Ivanec.

Komentari