grad novi marof

Plesači iz Novog Marofa nastupli u Opatiji i Križevcima, slijedi Svjetsko prvenstvo u Poreču

Piše: Iva Habulan

Objavljeno: 25.04.2022. 09:09

Zadnja izmjena: 25.04.2022. 09:09

Plesači 'SpinBox-a' iz Novog Marofa ove su subote sudjelovali na natjecanju Križevci Dance Cup gdje su u kategoriji MTV dance grupe mini i MTV dance formation baby osvojili prvo mjesto, drugo mjesto u kategoriji open group children i open formation junior te četvrto mjesto u kategoriji open fomration children.

Kraljem ožujka sudjelovali su i na jednom od najprestižnijih natjecanja u Hrvatskoj - DanceStar u Opatiji koji je ujedno i kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Poreču u svibnju ove godine. Na tom su natjecanju s obje grupe s kojima su se predstavili osvojili prva mjesta i to u kategoriji MTV group children i MTV formation Juniori. Obje grupe su se plasirale na Svjetsko prvenstvo time da je grupa Show - djeca u dobi od 11 do 16 g. prošla kvalifikacije u A razinu - napredni plesači.

- Prije mjesec dana ponovno su nam se okupile i mame u našem Mama's showu koje će biti pravo iznenađenje same produkcije, a ujedno i naši plesači su u ove tri godine strašno puno napredovali i daleko dogurali. Unatoč treninzima na otvorenom, preko Zoom-a i slično, imaju mnogo toga dobroga za pokazati. Stoga pozivam sve da ih dođu vidjeti, da se zabave s nama i uživaju u showu koji smo im pripremili - rekla je voditeljica i osnivačica plesnog studija SpinBox Karmen Maršić Ferenčina.

Dana 4. lipnja 2022. s početkom u 18 sati u KC Ivan Rabuzin, nakon tri godine, ponovno organiziraju svoju godišnju plesnu produkciju gdje će pokazati svoja postignuća i svoj rad u zadnjih godinu dana.