NK VARAŽDIN - NK OSIJEK 2

Pobjedom nad drugom ekipom Osijeka Varaždin potvrdio ulogu prvog pretendenta za ulazak u 1. HNL

Objavljeno: 20.04.2019. 18:38

Zadnja izmjena: 20.04.2019. 18:55

U susretu 21. kola 2. HNL NK Varaždin je pobijedio NK Osijek 2 rezultatom 2:0. Golove za domaćina postigli su Leon Benko u 62. minuti i 90. minuti Dario Jertec.

Kao što su i najavljivali nogometaši NK Varaždin i u ovoj su se utakmici postavili kao favoriti i na svom terenu nisu dozvolili iznenađenje. Odlični uvjeti za igru i respektabilan protivnik bili su više nego dovoljno da na tribinama bude oko dvije tisuće varaždinskih ljubitelja nogometa. 

U prvom dijelu mreže su ostale netaknute iako je bilo nekoliko izglednih prilika. U drugom dijelu, u 62. minuti iskusni Leon Benko nije propustio priliku nakon kornera da preciznim udarcen s ruba peterca pogodi nebranjeni dio osječkog gola. Konačni rezultat postavio je Dario Jertec koji je snažnim udarcem s ruba šesnaesterca, u posljednjim trenucima susreta pogodio za 2:0.

Odličnom serijom, u proljetnom dijelu prvenstva Varaždin je potvrdio ulogu prvog pretendenta za ulazak u 1. HNL. Kako Šibenik igra u utorak kod Lučkog, do tada će Varaždin i zauzeti prvo mjesto prvenstvene ljestvice 2. HNL. 

Komentari