grad ivanec

Počeli Dani Grada Ivanca, za posjetitelje pripremljeno više od 50 programa

Objavljeno: 09.06.2022. 18:04

Zadnja izmjena: 09.06.2022. 18:04

Proteklih dana dugim nizom najrazličitijih manifestacija počelo je obilježavanje Dana grada Ivanca 2022.

Program proslave nikad nije bio bogatiji, a u sklopu ovogodišnjeg programa biti održano ukupno više od 50 manifestacija. Program priređuju i organiziraju Grad Ivanec i gradske udruge, uz napomenu da gotovo da nema udruge koja se svojim programima ne pridružuje proslavi Dana grada i njegove 626. obljetnice.

S obzirom na broj manifestacija i širinu programa, one su raspoređene kroz cijeli lipanj, a namijenjene su svim generacijama, s naglaskom na djecu i mališane. Nakon što one prođu, slijedi program Ljeta u Ivancu, koji će se odvijati kroz cijeli srpanj i kolovoz.

Slijedi i niz koncerata (klapa Kampanel, Đani Stipaničev, Acustic duo Lucija Job i Hrvoje Funda, Boogie Woogie Combo i drugi). Održat će se i prvi ljetni Ivonjski fašink, Festival zborova, Festival kiparenja motornom pilom, slijedi i omiljeni Ivanečki kotlić i niz drugih zabavnih i sportsko-rekreacijskih sadržaja.

U tjednu od 20. do 26. lipnja cijeli gradski park bit će mjesto zabave za djecu i mališane uz "napuhance", bazene s vodenim kuglama i čamčićima i penjačkom stijenom, a prvi put će biti postavljen i zipline. Grad Ivanec se pobrinuo da djeca sve ove sadržaje mogu koristiti besplatno. O svim spomenutim i drugim sadržajima više pročitajte u programu.

Komentari