ulaganje u sportsku infrastrukturu

Počeli radovi na rekonstrukciji nogometnog igrališta u Lepoglavi

Objavljeno: 30.10.2019. 09:54

Zadnja izmjena: 30.10.2019. 09:54

Ovih su dana započeli radovi rekonstrukcije velikog nogometnog igrališta na Sportsko-rekreacijskom centru u Lepoglavi. Riječ je o radovima u okviru kojih će, uz postavljanje drenažnog i sustava za navodnjavanje, stari travnjak biti zamijenjen novim. 

Radovi rekonstrukcije nogometnog igrališta vrijedni su 450 tisuća kuna s PDV-om, a temeljem provedenog natječaja dodijeljeni su tvrtki Maxmar grupa s kojom je gradonačelnik Marijan Škvarić, ispred Grada Lepoglave, 25. srpnja potpisao ugovor o njihovom izvođenju. Više od polovicu potrebnih sredstava za realizaciju ovog projekta, 252 tisuće kuna, Grad Lepoglava je osigurao na natječaju Lokalne akcijske grupe Sjeverozapad. Preostali dio Grad će osigurati iz vlastitog proračuna.

- Ovaj projekt nastavak je započetih ulaganja u izgradnju i obnovu sportske infrastrukture na području Grada Lepoglave. Svjesni smo važnosti sporta, a ulaganjem u sportsku infrastrukturu stvaramo uvjete za bavljenje sportom kako na rekreativnoj razini tako i u okviru sportskih klubova koji djeluju na gradskom području. Svaka uložena kuna u razvoj sporta višestruko se vraća zajednici, što je posebice važno, zdravljem i zadovoljstvom njenih članova – istaknuo je gradonačelnik Škvarić

Inače, temeljem potpisanog ugovora, izvođač radova obavezan je radove rekonstrukcije nogometnog igrališta u Lepoglavi, koje je započeo uklanjanjem starog travnjaka, završiti najkasnije do 1. lipnja 2020. godine.

Komentari