obnovljeni vrtić

PRELOG U obnovljeni dječji vrtić Fijolica uselili su veseli mališani

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 05.11.2019. 12:31

Zadnja izmjena: 05.11.2019. 12:38

Početkom ovoga tjedna, u obnovljeni Dječji vrtić Fijolica, uselili su veseli mališani, zajedno sa svojim odgajateljicama, kao i kompletnim osobljem Dječjeg vrtića Fijolica.

Osmijeh ne silazi sa lica ravnateljice Brankice Mezga i djelatnika vrtića. Za prošle mjesece, koje je vrtić proveo na lokacijama Osnovne škole Prelog te Društvenog doma u Otoku, zahvalili su svim djelatnicima gradonačelnik Ljubomir Kolarek, njegov zamjenik Zdravko Kvakan, predsjednik Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Fijolica Matija Strahija, kao i Ivan Gradečak iz Turističke zajednice Grada Preloga, s kojom Dječji vrtić Fijolica godinama uspješno surađuje.

U kratkoj zahvali svim djelatnicima vrtića, gradonačelnik je zapisao: „Ovom čestitkom želim Vam zahvaliti na trudu, zalaganju, volji, na svemu učinjenom u prošlih četrnaest mjeseci! Hvala Vam na strpljenju, hvala Vam što ste prostore u kojima su boravila djeca učinili punima ljubavi i zadovoljstva. Vama izgleda kao da je posao igra, a dokaz tome su vesela i nasmijana djeca, koja su ispunila ove obnovljene prostore Dječjeg vrtića Fijolica“. Svečano otvorenje Dječjeg vrtića Fijolica biti će upriličeno početkom mjeseca prosinca, uz proslavu Dana Grada Prelog.

Komentari