GRADSKE "BOŽIĆNICE"

Početkom siječnja moguće reklamacije "božićnica" za umirovljenike

Objavljeno: 28.12.2020. 09:44

Zadnja izmjena: 28.12.2020. 09:49

Svi umirovljenici i osobe s invaliditetom koji nisu dobili gradske "božićnice", a spadaju u kategoriju onih koji ju dobivaju mogu podnijeti reklamaciju. 

Grad Varaždin i ove je godine povodom božićnih blagdana umirovljenicima čija ukupna primanja (inozemna mirovina i hrvatska mirovina) ne premašuju limit od ukupno 2.000,00 kuna mjesečno, osobama s invaliditetom koje su korisnici osobne invalidnine Centra za socijalnu skrb Varaždin i osobama koje imaju status nezaposlene osobe s invaliditetom u evidenciji Regionalnog ureda HZZ Varaždin, s prebivalištem na području Grada Varaždina, osigurao novčanu pomoć odnosno „božićnicu“ u iznosu od 150 kuna.

Isplata božićnica započela je 16. prosinca, slanjem novčanog iznosa na kućne adrese korisnika. Sve koji ispunjavaju uvjete, a nisu primili „božićnicu“ na kućnu adresu, upućujemo da se jave na reklamaciju.

Reklamacije će se podnositi od 4. do 8. siječnja 2021. godine (svaki radni dan) isključivo od 9 do 11 sati u Upravnom odjelu za socijalnu skrb, mjesnu samoupravu i civilno društvo, Trg kralja Tomislava 1, Varaždin (Gradska vijećnica). 

Dokumenti potrebni za reklamaciju:

  • osobna iskaznica,
  • OIB,
  • zadnji  odrezak  od mirovine.

Odobrene reklamacije će se isplaćivati odmah putem blagajne.

Komentari