Počinju radovi

Početkom sljedećeg tjedna privremena regulacija prometa u Ulice Ognjena Price u Varaždinu

Objavljeno: 29.03.2016. 13:53

Zadnja izmjena: 29.03.2016. 14:14

Foto: Google maps

Temeljem programa održavanja nerazvrstanih cesta na području Grada Varaždina za 2016. godinu u ponedjeljak 4. travnja započeti će izvođenje radova na II fazi rekonstrukcije Ulice Ognjana Price – dionica od Trenkove ulice do Ulice V. Špinčića u dužini od 131,14 metara.

Predviđeno vrijeme trajanja radova je 57 kalendarskih dana, što znači da bi radovi trebali završiti do 30. svibnja 2016. godine. U sklopu radova izvesti će se i radovi na rekonstrukciji objekata komunalne infrastrukture – vodovodna mreža sa priključcima, mreža odvodnje sa priključcima, te plinska mreža sa priključcima, a koje će izvoditi Varkom d.d. Varaždin, te Termoplin d.d. Varaždin.

Radove na rekonstrukciji prometnice će kao ugovorni izvoditelj radova na održavanju nerazvrstanih cesta na području Grada Varaždina izvoditi COLAS Hrvatska, a izvodit će se od ponedjeljka do subote između 6 i 17 sati.

Za vrijeme obavljanja radova dio Ulice Ognjena Price (od Trenkove ulice do Ulice V. Špinčića), u zoni obuhvata gradilišta biti će zatvoren za promet, a isti će se odvijati utvrđenim pravcima kretanja koji će biti označeni postavljenom prometnom signalizacijom.

Komentari