STUDENTSKI SPORT

Počinje North Street 3x3 međunarodni turnir sveučilišnih košarkaških ekipa

Objavljeno: 06.06.2019. 21:30

Zadnja izmjena: 06.06.2019. 21:58

North Street 3x3 košarkaški turnir u organizaciji Saveza sportskih udruga Sveučilišta Sjever, Županijskog akademski sportskog saveza i Hrvatskog akademskog sportskog saveza održavat će se na varaždinskom Kapucinskom trgu tijekom petka i subote, 7. i 8. lipnja, a u nedjelju 9. lipnja na dva terena održat će se i studentsko Prvenstvo Hrvatske u istom sportu.

Na prostoru Kapucinskog trga postavljeni su profesionalni tereni za street baskeball što osigurava atraktivan prostor, kako za natjecatelje tako i za gledatelje. Vrlo popularni ljetni sport, vezan uz košarku tako dolazi u Varaždin s mogućnošću da se i ponovi u obliku rekreativnog ili tunrira s nagradnim fondom.

Na North Street 3x3 stigle su ekipe iz hrvatskih, mađarskih, slovenskih, albanskih te sveučilišta iz Bosne i Hercegovine. Prvi susreti počinju u petak u 9,30 a posljepodnevna natjecanja na rasporedu poslije pauze za ručak od 16,30. Posebna atrakcija bit će natjecanje u tricama, koje će se održati od 17,30 sati.

Subotnji program održat će se u sličnom ritmu a u poslijepodnevni msatima na rasporedu će biti vrhunski finalni program.    

 

Komentari