STOLNI TENIS

Počinje smotra najboljih stolnotenisača i stolnotenisačica Hrvatske u Areni Varaždin

Objavljeno: 28.02.2020. 11:37

Zadnja izmjena: 28.02.2020. 11:37

Danas u Gradskoj sportskoj dvorani počinje Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za seniore i seniorke u pojedinačnoj konkurenciji, parovima i mješovitim parovima.

Organizator je varaždinski STK Starr a raspored natjecanja je sljedeći:

  • Danas se igraju pojedinačne kvalifikacije, od 12 sati igraju stolnotenisači, dok su stolnotenisačice na rasporedu od 18 sati.
  • U subotu program kreće od 10 sati, a pojedinačna šesnaestina finala i osmina finala su od 17.30.
  • U nedjelju program kreće od 11 sati, a finala su na rasporedu od 15 sati.

Aktualni, i osmostruki, prvak Hrvatske u muškoj konkurenciji Andrej Gaćina najavljuje jaku konkurenciji u pojedinačnom natjecanju stolnotenisača.

- Posljednje prvenstvo bilo je vrlo napeto, spasio sam dvije meč lopte protiv Pucara, prisjeća se Gaćina. - Još jedanput sam igrao slično finale, protiv Tan Ruiwua sam gubio 3:2 i 10:9, no izvukao sam se. Sigurno je da će u Varaždinu biti jako zanimljivo, manje više smo svi u dobroj formi, u naletu smo nakon što smo se kvalificirali na Olimpijske igre. U slučaju da se susretnem s Pucarom odlučivat će nijanse, predobro se poznajemo i obojica znamo koje su nam slabije strane. Jedini problem je što takvi mečevi, kad se dva igrača dobro poznaju i kad su veliki ulozi, često znaju biti 'ružni' dvoboji za gledanje. Bit će neizvjesno u svakom slučaju, dodao je Gaćina i pozvao ljubitelje stolnog tenisa da dođu do varaždinske Arene i navijaju za svoje favorite.

Komentari