OPĆINA TRNOVEC BARTOLOVEČKI

Podijeljene diplome malim polaznicima škole plivanje iz općine Trnovec

Objavljeno: 25.10.2022. 12:41

Zadnja izmjena: 25.10.2022. 12:41

Na Gradskim bazenima Varaždin, učenici četvrtih razreda Osnovne škole Trnovec završili su svoju ovogodišnju školu plivanja.

Tom prilikom, ravnateljica OŠ Trnovec, Radmila Sačić, zajedno s načelnicom Vericom Vitković, pozdravila je djecu i njihove učitelje te naglasila važnost ovakvih projekata.

- Jako je važno da djeca pohađaju ovakve aktivnosti, njima je to prije svega, jako zanimljivo i zabavno, a naravno i iznimno korisno. Ove godine 33 djece je sudjelovalo u obuci plivanja i svi su veoma uspješno savladali program, što je pohvalno - rekla je ravnateljica.

Općina Trnovec Bartolovečki financirala je školu plivanja za sve učenike te osigurala prijevoz učenika do Gradskih bazena Varaždin u pet dana koliko je trajala obuka. Diplome je malim plivačima podijelila načelnica Vitković.

- Draga djeco, čestitam vam što ste tako uspješno završili ovu školu plivanja, što me ne čudi, jer znam da ste svi jako marljivi. Općina Trnovec i dalje će poticati ovakve projekte, jer je uistinu važno da se danas djeca što više druže, da budu aktivna, da u vrijeme modernih tehnologija ipak što veću pažnju posvetimo ovakvim oblicima druženja i učenja - dodala je Vitković.

Komentari