Podravina na krilima Štefaneka do pobjede protiv Bjelovara

Objavljeno: 26.07.2012. 10:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: bojan fošnar

Nogometaši Podravine u srijedu su ostvarili i drugu pobjedu u sklopu priprema za prvenstvo 3. HNL Sjever. Ludbrežani su na domaćem terenu svladali Bjelovar 2-0, a dva pogotka postigao je Ivan Štefanek...

U prvom dijelu bila je ovo vrlo dobra utakmica u kojoj su i gosti pokazali zašto su prošle sezone bili pri vrhu ljestvice. Od domaćeg kadra u prvih 45 minuta istaknula su se dvojica.

Mladi Filip Sabol  odigrao je možda  i najboljih 45 minuta u "plavo-bijelom" dresu. Iz svih je situacija izlazio kao pobjednik, pokazao je veliku staloženost i smirenost svojstvenu mnogo starijim obrambenim  igračima, nije bilo pogrešnog pasa, niz inteligentnih rješenja .

Nikola Valjak djeluje mnogo bolje nego što je to bio u proteklom razdoblju lani . Rastrčaniji i opasniji. Očito ovom dvojcu paše i promjena na trenerskoj poziciji. U drugom dijelu trener Damir Maretić odlučio se na kvalitetan potez te svim igračima s klupe dao prigodu za igranje.

Tako je u drugom dijelu zaigrala mladež obje ekipe , a utakmica su odlučila dva trenutka inspiracije Ivana Štefaneka, koji je postigao dva gola, drugi pravi "euro - gol " s dvadesetak metara s lijeve strane pogodivši „rašlje" odličnog gostujućeg vratara Srbljenovića.

Sve u svemu još jedna dojmljiva partija naših "plavih bluza" koje za vikend igraju dvije utakmice. Prvo u subotu u Ždralovima kod Mladosti te u nedjelju u Hrastovskom protiv Zadrugara.

Komentari