'Najljepši školski vrtovi'

Područna škola Greda - Jurketinec dobila novo priznanje za školski vrt

Objavljeno: 21.03.2024. 09:57

Zadnja izmjena: 21.03.2024. 10:01

Nakon lani dobivenog Priznanja za najljepši početnički vrt, Područna škola Greda - Jurketinec ove je godine primila i Priznanje Hrvatske radiotelevizije (HRT) i Ministarstva znanosti i obrazovanja za poseban element u vrtu u sezoni 2023. i to za visoke gredice koje su bile bogate plodovima rajčica i paprika.

U petak, 15. ožujka u HRT-ovu studiju održana je tradicionalna dodjela nagrada najljepšim školskim vrtovima u Hrvatskoj, na kojoj su sudjelovale i učiteljice Danica Kreš te Ivana Ernečić iz Područne škole Greda - Jurketinec, koje su primile priznanje. Emisiju svečane dodjele nagrada “Najljepši školski vrtovi 2023.” možete pogledati u nedjelju 24. ožujka u 13 sati na Trećem programu HRT.

Inače, 'Najljepši školski vrtovi' jedan je od najdugovječnijih projekata HRT-a, kojeg provodi već 30 godina, i to s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te brojnim donatorima, priopćeno je iz Općine Maruševec.

Komentari