OPĆINA LJUBEŠĆICA

Poduzetnički centar Ljubešćica i Ferro Brant potpisali kupoprodaju zemljišta

Objavljeno: 05.03.2021. 16:07

Zadnja izmjena: 05.03.2021. 16:12

Danas 5. ožujka 2021. godine, direktorica tvrtke Poduzetnički centar Ljubešćica, Ivana Španić je s direktorom tvrtke Ferro Bratnt iz Topličice, Brankom Zeljakom, potpisala ugovor o kupoprodaji nekretnine.

Riječ je o čestici u Poduzetničkoj zoni Ljubešćica, površine 5.500 m2, a vrijednost prodanog zemljišta iznosi 400.000,00 kuna.

- Čestitamo tvrtki FERRO BRANT na kupnji nekretnine u Poduzetničkoj zoni Ljubešćica, želimo puno uspjeha u radu te što bržu realizaciju investicije. Ovim putem pozivamo i sve ostale zainteresirane investitore da dođu u Poduzetničku zonu Ljubešćica budući da ista ima svu potrebnu komunalnu infrastrukturu. Samim time ispunjeni su preduvjeti za privlačenje investitora i investicija, što će posljedično imati utjecaj na rast i razvoj gospodarstva kako na lokalnom tako i na nacionalnom novu, na otvaranje novih radnih mjesta te se samim time zaustavlja proces depopulacije i potiče proces demografskog oživljavanja ruralnih područja - poručili su iz Poduzetničkog centra Ljubešćica.

Komentari