odabralo vijeće MO Novi Marof

FOTO: Pogledajte čiji su balkoni i dvorišta u Marofu ove godine proglašeni najljepšima

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 22.09.2017. 10:45

Zadnja izmjena: 22.09.2017. 11:05

Već 12. godinu zaredom Vijeće Mjesnog odbora Novi Marof dodjeljuje svojim sumještanima nagrade za uređenje svojih balkona, dvorišta, okućnica, poslovnih prostora i okoliša poslovnih zgrada. Kako javljaju iz grada, na nedavno održanoj sjednici je Vijeće mjesnog odbora pregledalo preko stotinjak fotografija i odabralo pobjednike.

U svakoj kategoriji dodijeljena je prva i druga nagrada. Balkon Marije i Dragutina Bukovčan iz Zagorske ulice proglašen je najljepše uređenim, dok je drugo mjesto pripalo Ivanki i Zdenku Lacković iz Ulice Kralja Tomislava.

Prvo mjesto u kategoriji okućnice pripalo je Lidiji Pagon Benjak i Mladenu Benjak iz Zagorske ulice, a drugo Dragici i Stjepanu Topolko iz Varaždinske ulice. Nagrada za najbolje uređeno dvorište pripala je obitelji Huzjak iz Trećeg odvojka Zagorske ulice, a drugo mjesto osvojilo je dvorište Hrvojke i Zvonimira Petak iz Krčke ulice. U kategoriji uređenog poslovnog prostora prvo mjesto pripalo je restoranu Ključice, a drugo Ljekarni Zubović. 

U kategoriji najljepše uređenog okoliša stambene zgrade prvu nagradu dobila je stambena zgrada u Zagrebačkoj ulici broj 4 (penzionerska zgrada), a drugu nagradu Služba za produženo liječenje i palijativnu skrb Novi Marof.

Iz grada poručuju kako je nagrada za prvo mjesto narudžbenica za sadni materijal u iznosu od 600 kn, a drugo mjesto osvaja narudžbenicu za sadni materijal u iznosu 400 kn. Nagrade i priznanja bit će uručene na prigodnoj svečanosti u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Novog Marofa potkraj godine.

Komentari