Grad Varaždinske Toplice

Pogledajte što sve nudi Lovrečevo festival u Varaždinskim Toplicama

Objavljeno: 10.08.2023. 19:40

Zadnja izmjena: 10.08.2023. 19:46

Foto: Arhiva

Ovogodišnji Lovrečevo festival u Varaždinskim Toplicama, koji počinje sutra u večernjim satima i traje do nedjelje, nudi brojna zanimljiva događanja, najavljuju iz Grada Varaždinske Toplice.

Svečano otvorenje tog tradicionalnog festivala zakazano je za petak u 21 sat na Gradskom trgu, gdje će popularni hrvatski ženski tercetni sastav Učiteljice 
započeti ovogodišnje glazbeno putovanje. Gradski trg će biti domaćin još dva uzbudljiva koncerta – u subotu Srebrnih krila, a u nedjelju Adastre, ističu iz Grada.

Bogati gastronomski programi za sve generacije bit će organizirani svakog dana u Malom Parku od 18 do 23 sata, u suradnji s Udrugom vinogradara Sveti Martin.

Iz Grada ističu da je posebno mjesto vrijedno posjeta šetnica Ulica Nad Zidom, koja tijekom početka festivala postaje epicentar zabave uz izvedbe Gadjo Manouchea i DJ-a Ivana Malenic, dok su Karaoke P4 by KVART prilika za sve vesele duše. Subotnja večer na istom mjestu ponovno je rezervirana za glazbu uz DJ-a Jasmina Barbira & Olivera. Nedjeljni program obogaćen je predstavom 
"Tko donosi najbolji dar, ja, zeko ili dimnjačar", u organizaciji Kazališta Šareni svijet, s početkom u 18 sati.

Atrij Starog grada u subotu postaje mjesto Silent partyja, sve popularnijeg oblika zabave među mladima. Svakodnevno, kod Spomenika hrvatskom jeziku, organizirane su "Pričam ti priču" radionice za velike i male, dok su prva dva dana rezervirana za radionice  "Znanje na kvadrat", namijenjene klincima željnim novih spoznaja.

Za one koji žude za dozom adrenalina, subota donosi rat vodenim balonima u perivoju M.R. Strozzi, a vraća se i Slip'n Slide vodeni tobogan.

Za vrijeme trajanja manifestacije "Lovrečevo" u Varaždinskim Toplicama, od 11. do 13. kolovoza, svaki dan od 17 do 3 sati, privremeno će se za promet zatvoriti dio Trga Republike Hrvatske, ulice Ivana Tkalčića te Perivoja Marije Ružičke Strozzi.

Komentari