Dodjelom pobjedničkih plaketa i banketom svih sudionika u nedjelju na večer u Studentskom domu u Varaždinu završeno je Ekipno prvenstvo Europe u atletici – 2. liga.

Najviše bodova u dvodnevnom natjecanju skupila je reprezentacija Estonije, koja je time ostvarila pobjedu i plasman u viši rang natjecanja. Plaketu je kapetanu reprezentacije predao Erich Teigamägi, delegat Europske atletske federacije.

Slovenija je zauzela drugo mjesto, na čemu im je čestitao Ivan Veštić, predsjednik HAS-a a zamjeniku gradonačelnika Zlatanu Avaru pripala je čast uručiti plaketu za treće mjesto kapetanici reprezentacije Danske.

Uoči podjele plaketa, zamjenik varaždinskog gradonačelnika Zlatan Avar uručenjem simbola Grada Varaždina – replike povijesnog grb, zahvalio je Hrvatskom atletskom savezu i predsjedniku Ivanu Veštiću te Europskoj atletskoj federaciji i njenom delegatu Erichu Teigamegiju.

Prvenstvo je održano u sjajnoj atmosferi pred ispunjenim tribinama, a organizatori su primili brojne pohvale svih dvanaest reprezentacija i dužnosnika Europske atletske federacije.

Komentari

12.08.2019. 11:28h Zadnja izmjena: 12.08.2019. 11:56