grad varaždin poklanja

POKLON UMIROVLJENICIMA Varaždinskim umirovljenicima povodom Dana Grada besplatan koncert

Grad Varaždin povodom Dana Grada varaždinskim je umirovljenicima odlučio pokloniti koncert, i to koncert Kvarteta Gubec i tamburaškog orkestra Centra tradicijske kulture.
Objavljeno: 27.11.2019. 09:44

Zadnja izmjena: 27.11.2019. 09:47

Grad Varaždin povodom Dana Grada varaždinskim je umirovljenicima odlučio pokloniti koncert, i to koncert Kvarteta Gubec i tamburaškog orkestra Centra tradicijske kulture.

Koncert će se održati 2. prosinca u 19 sati u Sportkoj dvorani Graberje a ulaz je slobodan. Tom je prilikom gradonačelnik Ivan Čehok istaknuo kako je uvjeren da će umirovljenici uživati u koncertu - Ovo je po prvi puta da organiziramo koncert za naše umirovljenike. Uvjeren sam da će to za njih biti prava glazbena poslastica i prilika za druženje. Da se malo maknu iz kuće i da uživaju u koncertu koji je za njih besplatan. Pokušati ćemo organizirati prijevoz za sve umirovljenike koji dolaze iz prigradskih naselja. Riječ je o jednom širokom koncertu i vjerujem da će se svi zabaviti - rekao je gradonačelnik te dodao kako slobodno povedu i unuke.

Uz gradonačelnika Čehoka, koncert su najavili i predsjednik Udruge umirovljenika grada Varaždina Viktor Mrzlečki, predsjednica Centra tradicijske kulture Petra Golubar te Tibor Bun iz Centra Tradicjske kulture.

Komentari