MARUŠEVEC

Položeni vijenci povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana u Maruševcu i Druškovcu

Objavljeno: 31.10.2020. 17:48

Zadnja izmjena: 31.10.2020. 17:50

Tradicionalno, kao i proteklih godina, na grobljima u Maruševcu i Druškovcu, predstavnici Općine Maruševec položili su vijence i zapalili svijeće u povodu blagdana Svih svetih i Dušnog dana.

Kod središnjih križeva na grobljima u Maruševcu i Druškovcu vijence su položili i zapalili svijeće načelnik Općine Maruševec Damir Šprem, zamjenik načenika Mario Klapša te predsjednik Općinskog vijeća Općine Maruševec Marijan Fatiga te minutom šutnje odali počast svim preminulima.

– Pred nama je blagdan Svih svetih paljenjem svijeća podno križeva prisjećamo se svih naših najmilijih koji više nisu s nama, u nadi da su svi oni u svjetlu vjere pronašli svoj mir. Na ovaj se dan prisjećamo i svih poginulih hrvatskih branitelja i onih za čije grobove ni danas ne znamo gdje su, te im posvećujemo svoje misli i molitve, poručuju iz Općine Maruševec.

U danima koji su pred nama i brojni građani posjetit će posljednja počivališta svojih voljenih. Općina Maruševec još jednom podsjeća građane da poštuju propisane epidemiološke mjere i preporuke Stožera civilne zaštite.

--

Komentari