Posebna regulacija prometa zbog proslave blagdana Velike Gospe

Objavljeno: 15.08.2014. 10:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Prema obavijesti iz Policijske uprave varaždinske, zbog obilježavanja blagdana Velike Gospe u petak, 15. kolovoza u Biškupcu i Bednji na snazi će biti privremena regulacija prometa.

U Biškupcu će tako u vremenu od 8 do 22 sati za promet motornih vozila biti zatvorene sljedeće ulice: dio Biškupečke i Gospodarske ulice, te Trg Ivana Perkovca u Varaždinu i to u Gospodarskoj ulici kod hipermarketa KTC, u Biškupečkoj ulici kod skretanja za tvornicu Koka, te na Trgu I. Perkovca na spoju s Biškupečkom ulicom.

Na navedenim mjestima bit će uspostavljena i fizička regulacija prometa od strane pripadnika prometne jedinice mladeži, a promet vozila će se odvijati obilazno kroz: Zagrebačku-Mažuranićevu-Sportsku i Jalkovečku ulicu.

Brojni vjernici na blagdan Velike Gospe okupljaju se i u Bednji, stoga iz policije obavještavaju kako će u tom mjestu od 5 do 19 sati za promet motornih vozila biti zatvorena lokalna cesta br. 10525, uz postavljenu privremenu regulaciju prometa.

- Molimo vozače da poštuju prometne propise i brzinu kretanja prilagode stanju i uvjetima na cesti, a posebno da kod parkiranja vozila pravilno koriste parkirališna mjesta te time omoguće nesmetan prolaz pješacima - poručuju iz Policijske uprave varaždinske.

Komentari